Over mij

Mijn naam is Monica Bermudez, ik ben van Spaanse afkomst en geboren en getogen te Vilvoorde, België.

Ik ben hoog sensitief en gepassioneerd door alles wat met beweging, harmonie, groei en schoonheid te maken heeft.

Reeds op jonge leeftijd beoefende ik ritmisch turnen, ballet, dans, en op latere leeftijd kwam daar ook yoga bij.

Met lesgeven startte ik op mijn 14de. Ik hield ervan om te streven naar vooruitgang en evolutie en reeds toen deelde ik graag deze passie met anderen.

Na meer dan 25 jaar voor multinationals te hebben gewerkt en te kampen met gezondheidsproblemen besloot ik in 2015 om mijn hart te volgen en naar mijn lichaam te luisteren. Mijn lichaam gaf me aan dat het tijd werd om een andere richting in te slaan in mijn leven en te kiezen voor mijn passie.

Begin 2016 besloot ik om de Ashtanga yoga opleiding te volgen. Daar kwam ik na veel tranen te hebben gelaten de echte "IK" tegen. Het was ok om onzeker te zijn, fouten te maken en gewoon jezelf te zijn. Jezelf aanvaarden met je positieve en minder goede kwaliteiten. Ik leerde dat ik OK ben zoals ik ben, dat liefde begint met zelfaanvaarding en in staat zijn om echt jezelf te zijn. Yoga brengt je terug bij jezelf...een plek waar alles goed is.

Tevens heb ik een passie voor kledij en kleur. Iedereen is mooi en uniek. Wanneer je je innerlijk in balans brengt met je uiterlijk en je sterke punten weet te accentueren dmv kledij en kleur dan zal je kracht, harmonie, schoonheid en authenticiteit uitstralen. Durf authentiek te zijn!

Harmonie staat centraal in mijn leven vandaar dat ik gekozen heb voor 'Armonia Passion' als naam van mijn bedrijf. Armonia = spaans voor harmonie.

Mijn levensmoto : “Mens sana in corpore sano” of “een gezonde geest in een gezond lichaam”! 

Diploma's

  ​© 2019 by Armonia Passion  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now