Over mij

Hallo, aangename kennismaking :-)

Mijn naam is Monica Bermudez, ik heb Spaanse roots doch geboren en getogen te Vilvoorde, België.

Ik ben gepassioneerd door alles wat met dans, yoga, harmonie, persoonlijke groei, gezonde voeding en schoonheid te maken heeft.

Dankzij mijn hoogsensitiviteit kan ik extra genieten van mijn passies.

Reeds op 6 jarige leeftijd startte ik met ritmisch turnen, ballet, aerobic, dans, en op latere leeftijd kwam daar ook yoga bij.

Ik hield ervan om mijn ervaring te delen en anderen te begeleiden waardoor ik op 14jarige leeftijd reeds zelf begon met lesgeven.

Na meer dan 25 jaar voor multinationals te hebben gewerkt kreeg ik te kampen met gezondheidsproblemen. Ik voelde me niet thuis in het bedrijfsleven en kon er mezelf niet zijn. Mijn lichaam gaf me aan dat het tijd werd om een andere wending te geven aan mijn leven.

In 2016 besloot ik om een Ashtanga yoga opleiding te volgen. Daar kwam na vele tranen de echte Monica te voorschijn! Het was ok om onzeker te zijn, fouten te maken en gewoon mezelf te zijn zonder daarbij op de vingers getikt te worden. Ik kreeg te horen dat ik meer dan OK ben zoals ik ben! Dat ik me ten opzichte van niemand hoef te verantwoorden. Dat liefde begint bij mezelf! Met zelfaanvaarding! Met respect naar mezelf! Door op tijd mijn eigen grenzen te zetten!. Yoga brengt me terug bij mezelf, een plek waar alles goed is. Waar ik de nodige rust en balans vind, 

Tevens heb ik een passie voor kleding en kleur. Iedereen is mooi en uniek. Wanneer je je innerlijk in balans brengt met je uiterlijk en je sterke punten weet te accentueren dmv de juiste kleding en kleur dan zal je kracht, harmonie, schoonheid en authenticiteit uitstralen. Durf authentiek te zijn!

Harmonie staat centraal in mijn leven vandaar dat ik gekozen heb voor 'Armonia Passion' als naam van mijn bedrijf. Armonia = spaans voor harmonie.

Mijn levensmoto : “Mens sana in corpore sano” of “een gezonde geest in een gezond lichaam”! 

Namasté,

Monica

Diploma's

  ​© 2019 by Armonia Passion  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now