top of page

"Yoga is een deel van mijn leven geworden en zal ik blijven beoefenen/beleven. Ik ben helemaal niet flexibel en daar gaat het helemaal niet om. Yoga geeft me o.a. innerlijke rust, stilte en bewustwording, verbetering ademhaling en laat me toe meer in het Nu te komen/blijven. Het is een work in progress voor mij en dat is meer dan ok. Het maakt het des te aantrekkelijker  
Bedankt Monica, voor je deugddoende Yoga sessies elke keer weer opnieuw en de voorbereiding die je telkens doet om elke sessie op je eigen unieke manier te brengen."

'Hallo Mónica. Weer een super les en ik ben een beetje trots op mezelf. De poses gaan veel beter (mss doordat ik al 8 kg ben afgevallen) en ik kan zelfs bij bepaalde poses binden. Joepie. Dank je wel voor de steeds leuke en aangename lessen. Ik voel zoveel vooruitgang dankzij de yoga. Maar je bent dan ook een top lesgeefster. Echt aangenaam

Na mijn burn-out heb ik kennisgemaakt met paardentherapie- wanneer aarde, aandacht, ademhaling met elkaar verbonden zijn heb ik connectie met het paard- ik ben voor mijn droom gegaan en heb een opleiding kleuteryoga gevolgd! zelf weet ik wat de rust, het beheersen van mijn ademhaling met mij doet- ik geef het door aan mijn 4-jarigen, zij ervaren rust door speelse oefeningen en ze doen de yoga zo graag- ik ben november '18 met stoelyoga begonnen bij Mónica Bermudez Yogini! : een zachte stem, een muziekje, relaxte oefeningen, het doet mij deugd- mij me-time!

Ik ben ondertussen 1,5 jaar bezig met de yoga lessen. Ik sukkelde al jaren lang van de ene gewrichtsontsteking, spierontsteking, overbelasting van nek, schouders, rug,.. noem maar op, naar het andere, jarenlang kiné en ontstekingsremmers tot dat ik de knoop doorhakte om Yoga te gaan beoefenen!

En nog seconde spijt van gehad! Ondertussen is mijn lichaam al zo veranderd, door de oefeningen en ademhaling en door de zalige ontspanning die ik hierdoor krijg, ongelooflijk!

Al even ontsteking vrij en nog altijd zeer dankbaar hiervoor, voor de zalige lessen die jij geeft Mónica Bermudez Yogini! Elke zondag kijk ik uit naar het uurtje volledige me-time!

Ik kan Yoga niet meer missen, het heeft een plaatsje in mijn leven en in mijn ! Namasté

Monica is a professional trainer with focus on detail. The way she teaches her classes and how she breaks down the different poses/postures makes it clear for me on how I can improve myself. Since I'm attending her classes I feel much better physically and my breathing has improved and helps me to relax. Very motivational classes. Great job Monica!

Yoga is voor mij niet alleen een houvast of een soort van uitlaatklep, maar ook een moment voor mezelf, een moment waarop ik alles kan loslaten wat ik niet nodig heb of wat me die dag uit balans heeft gehaald, een moment waarop ik me even kan deconnecteren van de wereld rondom mij. Het heeft me geleerd om me bewuster te worden van mijn lichaam, mijn grenzen beter te kennen maar ook om mezelf meer uit te dagen. Yoga heeft me geleerd om ook bewuster/aandachtiger te handelen en zelfs om nog gezonder te eten/leven. Ik voel niet alleen dat mijn lichaam alsmaar sterker en flexibeler wordt, maar ik adem ook bewuster. Ik vind de manier waarop Monica lesgeeft enorm aangenaam en vind het ook zeer fijn dat ze iedereen corrigeert waar nodig. Elke week kijk ik uit naar de yogales! Merci! Namaste!

Sedert begin december volg ik yogales bij Monica (een heel lieve, professionele dame en lesgeefster). Ik kijk altijd uit naar haar les. Nu tijdens de Corona tijden gebeuren de lessen online. Super initiatief.

Gisteren heb ik voor de eerste keer hormoonyogales gevolgd en ik was benieuwd naar wat het met mij zou doen, want wij vrouwen hebben soms last van die verdomde hormonen. Ook ik ondervind soms last van deze hormonen. Na een korte introductie hebben we poses aangenomen in combinatie met de ademhaling, die Monica goed uitlegde. Na de les voelde ik goed dat het iets deed met mij. Ik voelde een positieve invloed op mijn ingewanden en organen. Ik heb zelfs die nacht geslapen als een baby. Het heeft me rustig gemaakt. Ik kijk zeker uit naar de volgende hormoonyogales. Ik hoop jullie ook. Liefs namaste

"Dankbaarheid", was bij mij het woord dat in mijn gedachten kwam. De lange poses hadden een bevrijdend gevoel op mij. Er zaten voor mij toch weer een paar nieuwe oefeningen tussen, ik heb er veel van genoten, daarom het woord "dankbaarheid".

Een zachte stem, een muziekje, relaxte oefeningen, het doet mij deugd- mij me-time!'

Elke les opnieuw breng je eenheid, rust en stilte op een volkomen natuurlijke manier. De stress en gezondheid verbeteren, ik voel me zelfs jonger. Happy with yoga!

bottom of page