top of page
Stijlanalyse

Met stijl maken we het totaalbeeld!

Stijl is geen kwestie van de nieuwste modetrends volgen of de ideale maten hebben. Stijl is weten wie je bent en wat je troeven zijn. Als je je lichaamsvormen door en door kent en je de pluspunten accentueert, zie je er geweldig uit met wat je hebt en krijg je meer zelfvertrouwen.

 

Uw figuur is een onderdeel van u als persoon. We gaan op zoek naar die kleding die past bij uw figuur en uw persoonlijkheid. Wanneer uw gehele figuur in balans is heeft dit meer effect dan alleen plaatselijke correcties.

 

Met stijl maken we het totaalbeeld. Het is een optelsom van innerlijke en uiterlijke componenten die uw unieke persoonlijkheid bepalen. Ik bied u de handvaten om uw persoonlijke stijl te vinden, zodat u zich zelfverzekerd voelt en perfect uitstraalt wie u bent.

De figuuranalyse voor mannen zal enigzins anders verlopen dan voor vrouwen. Zij vinden het niet zo prettig om in detail opgemeten te worden. 

De mannenbranche is anders dan die van de vrouwen. Mannen hebben andere eisen en andere vragen. Zij dragen andere kleding en willen vaak zakelijk advies over combinaties van een pak, een overhemd en stropdas. Zij willen op de juiste manier overkomen in verschillende situaties.

"Stijl is een exacte afspiegeling van de kwaliteit van iemands gedachten."

bottom of page